RMV Brasil     CVL Legno     Dixson Bassdrumlift      DJ Drums     Turkish Cymbals
                                                                               Quality Snares

 

 

Logo DJ Drums  

Door omstandigheden zijn we moeten besluiten te stoppen met de vertegenwoordiging van DJ Drums, nog voor het maar zelfs een echte kans heeft mogen krijgen. Dat spijt ons zeer.

Bij de start hebben we een klein aantal Quality Snares ingekocht, welke we nu zo lang de voorraad strekt aanbieden. Check de Quality Snares pagina voor meer informatie.

 

DJ Maple Custom whiteDJ Drums

DJ Drums is een relatief nieuwe naam in drumland, maar kent een lange historie.

In 1963 werd door de heren Wang in Taiwan de fabriek Dong Jou (heden ten dage gekend onder de naam Wang Percussion) opgericht, die voor de lokale markt saxofoons produceerde. In 1975 werd na het produceren van tamboerijnen een begin gemaakt met de productie van slagwerken. Mede door de beperkte productiecapaciteit van dat moment was dat ook voornamelijk voor de lokale markt. In 1978 werden de productie faciliteiten en uitrusting gemoderniseerd om te kunnen voorzien in de groei en aan internationale behoefte. Vanaf 1980 worden alle onderdelen van het slagwerk, met uitzondering van de vellen, volledig in eigen huis geproduceerd. Gedurende de jaren ontstond de basis voor een OEM gerichte productie en wordt 99,5 procent van het volume geëxporteerd naar de VS, Japan en Europa, voornamelijk onder de merknamen van de Grote 5, waarmee een alliantie is aangegaan. In 2000 is begonnen met de ontwikkeling van het eigen merk DJ Drums, waarbij de letters DJ als eerbetoon terugverwijzen naar de initialen van de oude fabriek.

 

 

Copyright 2011 - Hagelaar Musical Instruments
Logo DJ Drums