RMV Brasil     CVL Legno     Dixson Bassdrumlift     DJ Drums    Turkish Cymbals
                       drums & percussie instrumenten
                       drum shells

 

 

 

logo RMV

Een Italiaanse fabrikant met een lange historie in houtverwerking, met als oorsprong toeleverancier voor de automotive en nautische industrie. Met name het  buigen van hout en en maken van gebogen multiplex vormen is hun specialiteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stuurwielen en scheepsroeren.
Hun specialisme keeg een nieuwe toepassing door het maken van drums, handpercussie en zogenaamde ‘raw shells’ (losse drumketels).Deze ‘raw shells’ voor hun drums worden in diverse (soms unieke) houtsoorten en volgens een geheel eigen en afwijkend (geheim) procedé gefabriceerd, waardoor zeer goede sonische eigenschappen ontstaan. Enkele houtsoorten zijn naast het bekende ahorn (maple) en berken (birch) bijvoorbeeld kastanje (chestnut), bubinga en echt Afrikaans mahonie (African mahogany). Deze ‘shells’ vormen een exceptionele basis voor hun percussie-instrumenten.

Met ingang van 2013 heeft Hagelaar Musical Instruments naast de CVL percussie instrumenten en de ‘raw shells’ ook de vertegenwoordiging van de CVL Drums gekregen! Op deze manier zijn we in de gelegenheid u het totale CVL gamma aan te bieden en hebben we de prijzen interessanter kunnen maken. Houdt deze website in de gaten voor binnenkort meer nieuws!

 

Copyright 2011 - Hagelaar Musical Instruments