RMV Brasil     CVL Legno     Dixson Bassdrumlift      DJ Drums     Turkish Cymbals
                                                                               Quality Snares

 

 

Quality Snaredrums
DJ Drums levert ook drie reeksen exclusieve snaredrums: ‘Empire Metal’, ‘Duplex’ en ‘Solid Wood’.

Empire Metal

DJ Empire Metal Snares Cluster

De ‘Empire Metal’ serie bestaat uit snaredrums in de maat 14x5,5, met een fosforbronzen en messing ketel met een dikte van 3 mm, als ook een aluminium en stalen ketel met een dikte van 5 mm. Allen met een naadloze ketel, geïntegreerde 2mm ‘sound focus rings’ en voorzien van Evans USA vellen en gegoten spanranden.
Al met al unieke snaredrums en echte zwaargewichten met een karakteristieke klank. En voor een prijs...

Duplex

DJ Duples Snare Cluster

De Duplex serie is een reeks unieke snaredrums, waarbij de ketel is opgebouwd uit 6 lagen met de volledige diepte van de snare, 4 lagen verstevigingsringen boven en onder en weer 6 lagen met de volledige diepte van de snare. Hierdoor ontstaat een holle kamer in de ketel, hetgeen voor een eigen karakter zorgt: gefocust en toch ‘mellow’. Ook deze snares zijn voorzien van Evans USA vellen en gegoten spanranden en zijn te verkrijgen in ‘maple’, ‘bubinga’ en ‘sapele’, in de maat 14x7.

Solid

DJ Solid Snares Cluster

De Solid Wood serie is een reeks snaredrums gemaakt van een solide plank hout, welke stoom-gebogen wordt en daarna machinaal afgedraaid tot een perfect ronde 9 mm dikke ketel. Doordat er vrijwel geen lijm gebruikt wordt in de constructie (alleen op de samenvoeging van de uiteinden), kan het hout vrijer resoneren en daardoor een vollere klank en toon produceren.
Deze snares zijn ook weer voorzien van Evans USA vellen, maar dit keer niet van gegoten spanranden. Die zijn namelijk gemaakt van 20 laags ‘maple’!
Deze snares zijn verkrijgbaar in ‘maple’, ‘sapele’, ‘bubinga’, ‘Ash’, ‘walnoot’ en ‘bamboo’, in de maten 14x5,5 en 14x6,5. Kleine voetnoot: de hardware op de foto's is verguld, waar de uitvoering voor de Benelux is voorzien van chroom.

Ook dit zijn weer snaredrums waarvan je denkt: “hoe kunnen ze het voor dat geld maken…”

Klik hier voor de prijslijst van de nog beschikbare DJ Drums Quality Snaredrums. Let wel, zo lang de voorraad strekt, dus doe er je voordeel mee! Informeer gerust naar de status.

Hier vind je een filmpje over de DJ Drums Empire Metal serie en hier nog een van de DJ Drums Solid serie. Met grote dank aan de jongens van Studio 106 in Breda en Juan van Emmerloot, die even aan het testen is.

 

Copyright 2011 - Hagelaar Musical Instruments
DJ Empire Metal Snare Bronze DJ Empire Metal Snare Brass DJ Empire Metal Snare Aluminium DJ Snare Duplex Sapele DJ Snare Duplex Maple DJ Snare Duplex Bubinga DJ Snare Solid Maple DJ Snare Solid Walnut DJ Snare Solid Bamboo